Senaste inläggen

Vad är interiördekoration
 • By Malin
 • 08 Jan, 2024

Inredning fascinerar mig oändligt. Jag förstår på något sätt inte riktigt det. Vad betyder det? Vad gör en person i praktiken som ägnar sig åt inredning? Om någon till exempel ägnar sig åt handarbete, syr hen, stickar eller gör kanske lapptäcken. Men vad gör inredare? Ändrar de platsen på saker hemma på kvällarna? Köper nya möbler och säljer gamla? Jag vet faktiskt inte, men inredning fascinerar mig mycket som tema.

Inredningstrender för dig som gillar sport
 • By Malin
 • 06 Jan, 2024

Inredning är ett kraftfullt sätt att uttrycka ens personliga stil och intressen. För de som älskar sport och aktivitet finns det spännande inredningstrender som kan integreras i hemmet för att skapa en atmosfär av energi och entusiasm. Här är några inspirerande idéer för de som vill omfamna sportens anda i sitt inredningsval. FärgexplosionFärgerna i hemmet kan ha en direkt påverkan på humöret och energinivån. Genom att integrera färger som är kopplade till din favoritsport eller ditt favoritlag kan du skapa en livfull atmosfär.

Tips för att inreda ett gamingrum
 • By Malin
 • 06 Jul, 2023

Spenderar du mycket tid framför datorn för spel eller andra aktiviteter? Då kan det vara skönt att ha ett dedikerat gamingrum. Många streamar också samtidigt som de spelar. Då är det viktigt att du har bra ljudisolering och möjligheten att sitta ostört. Här får du de bästa tipsen på hur du kan inreda ett gamingrum. Hitta den perfekta platsen i hemmet för gamingDet första du bör bestämma dig för är vart i hemmet du vill ha din gamingplats.

Konsten att inreda badrum som ett proffs
 • By Malin
 • 16 Apr, 2023

Att inreda badrum kan vara en rolig och kreativ uppgift, men det kan också vara en utmaning eftersom det är ett utrymme som ofta är litet och behöver vara funktionellt. Vår expert på inredning online tipsar om hur du kan inreda ditt badrum för att skapa en avkopplande och praktisk miljö. Topp tre - detta ska du tänka på när du ska inreda badrum1. Planera utrymmet Innan du börjar inreda ditt badrum är det viktigt att du planerar utrymmet och bestämmer vad du vill ha där.

Inred hemmakontoret med smart skrivbordsförvaring
 • By Malin
 • 05 Apr, 2023

Skrivbordsförvaring är en viktig del av arbetsplatsen, oavsett om det är på kontoret eller hemma. En smart förvaring kan göra det lättare att organisera och hålla reda på alla nödvändiga dokument, verktyg och andra tillbehör. I det här inlägget kommer vi att titta närmare på några av de bästa sätten att organisera sin skrivbordsförvaring på ett smart sätt. Sortera och organisera papper Mapphållare är nödvändiga för att organisera papper och dokument.

Bohemisk inredning - en fortsatt het trend i de svenska hemmen 2023
 • By Malin
 • 18 Jan, 2023

Bohemisk inredning har hängt med i några år och trenden fortsätter under 2023. Den mysiga och jordnära inredningsstilen uppskattas av många. Att inreda bohemiskt är enkelt då det handlar mycket om detaljer. I det här inlägget ger vi tips och exempel på hur du snabbt kan integrera stilen i ditt hem. Material och möbler för en jordnära bohemisk inredningsstilTrenden med bohemisk inredning har förändrats över tid och gått från starka kulörer till mer jordnära toner.

Välj lekfull inredning till barnrum
 • By Malin
 • 28 Nov, 2022

Det finns många sätt som du kan göra barnrummet lite roligare. Många möbler och inredningsdetaljer är väldigt lekfulla och fyller samtidigt sitt syfte. Ett typexempel är förvaring. Istället för att välja en vanlig låda eller bokhylla kan du välja en förvaring som ser ut som en stor legokloss. Det är rolig och inspirerande inredning till barnrum som barnen gillar. Gå efter dina barns intressenOm du ska välja inredning till barnrum är det oftast enklast att gå efter ditt barns intressen.

Välj en rolig lampskärm barn till barnrummet
 • By Malin
 • 23 Nov, 2022

Att det förmodligen behövs ett antal lampor i barnrummet är ingen hemlighet. Därför kan du satsa på en rolig lampskärm barn som lyser upp barnet. Idag finns det väldigt många olika alternativ och du kan enkelt hitta något som passar med dina barns intressen. Oavsett om du vill ha en taklampa eller nattlampa kan du välja ett motiv som piffar upp. Köp en separat lampskärm barn till lampanNär du handlar belysning behöver du inte välja den lampskärm som följer med.

Hur sätter man upp en taklampa?
 • By Malin
 • 19 Nov, 2022

Det kan tyckas krångligt att sätta upp en taklampa men det behöver faktiskt inte vara så svårt. Det viktiga är att ta det lugnt och vara noggrann hela vägen. Tänk också på att alltid vara försiktig när du hanterar el oavsett vilken typ av lampa det rör sig om. Slå av strömmen och sätt ditt beslagetDet allra första du måste göra när du ska sätta upp en taklampa är att slå av strömmen.

Så kan du inreda med en bordslampa i rotting
 • By Malin
 • 15 Nov, 2022

Vill du skapa en mjuk och inbjudande känsla i ett rum är en bordslampa i rotting ett väldigt bra alternativ. Det är en lampa som passar lika bra i sovrummet som på ett kontor eller i vardagsrummet. Den är minst lika fin på dagen som på kvällen när den är tänd. Det speciella mönstret i skärmen ger ett unikt sken som är en inredningsdetalj i sig självt. Bordslampa i rotting i naturfärgad bambuEn bordslampa i rotting är normalt gjord i naturfärgad bambu.

Satsa på en förvaringslåda - 5 inredningstips som ger ordning och reda i garderob, förråd och garage
 • By Malin
 • 10 Nov, 2022

Känns det som att barnens rum svämmar över av oanvända leksaker eller är det en nästintill överkomlig uppgift att hitta juldekorationerna i garaget? Känner du så är du definitivt inte ensam. Om du drömmer om att få ordning hemma så kan en enkel detalj som en förvaringslåda göra stor skillnad. I det här inlägget tipsar vår inredare om några tips på hur du snabbt kan skapa ordning med olika lådor, utan att det behöver kosta skjortan!

Chunky pläd
 • By Malin
 • 14 Mar, 2022

Om du vill ha en stor och mysig filt är en chunky pläd ett riktigt bra alternativ. Den passar lika bra på sängen som i soffan. Det är riktigt härligt att svepa in sig i filten under kalla höst- och vinterdagar med en stor kopp kaffe. Välj en fin färg som passar till resten av din inredning i hemmet. Det finns många alternativ på marknaden. Gör en pläd självOm du är riktigt ambitiös kan du göra en chunky pläd på egen hand.

Undertallrik i guld, en trend på matbordet
 • By Malin
 • 28 Jan, 2022

Vid speciella tillfällen som jul och nyår är det roligt att duka bordet lite extra fint. Något som blivit väldigt populärt på senare tid är att duka med en undertallrik i guld. Det ger ett väldigt exklusivt intryck vilket är precis vad många är ute efter. Du behöver inte spendera en förmögenhet på tallrikar utan det finns flera prisvärda alternativ. Matcha med andra gulddetaljer Din undertallrik i guld kan sedan matchas med andra gulddetaljer på bordet.