Aleppotvål 40% Lagerbärsolja 190g

Aleppotvål 40% Lagerbärsolja 190g
Aleppotvål 40% Lagerbärsolja 190g
Aleppotvål 40% Lagerbärsolja 190g
Aleppotvål 40% Lagerbärsolja 190g
Kategorier: Badrum
159 SEK
Mer Info!

Det finns Aleppo tvålar och det finns äkta Aleppo tvålar. Tadé garanterar äktheten hos alla sina Aleppo-tvålar genom full spårbarhet hela vägen till tvåltillverkaren i Aleppo. En autentisk Aleppo-tvål är "Made in Syria" och stämplad med "Alep" och mäster tvåltillverkarens sigill. Se filmen om vår produktion i nästa flik.

Våra Aleppo-tvålar är naturliga, handgjorda, exceptionell lipidrika och har sina fantastiska kosmetiska egenskaper tack vare jungfruolivoljan, som mjukar upp, skyddar och vårdar huden, och lagerbärsoljan, som är full av essentiella fettsyror, antioxidanter, vitaminer och som har antibakteriella, antiseptiska och lugnande egenskaper. Tvålarna tillverkas av tvålmästaren med samma rytm och känsla som deras förfäder lärt dem. Enligt traditionen får sedan Aleppo-tvålen torka fritt och naturligt i minst 9 månader. Desto torrare och äldre tvålen är, desto mer koncentrerad och effektivt.

Just denna tvålen här innehåller 40% lagerbärsolja. Den höga halten av lagerbärsolja i kombination med jungfruolja gör denna tvål extra effektiv för att vårda torr till mycket torr, känslig, skadad och reaktiv hud. Den kan även bidra till lindring av psoriasis och eksem. Den kan användas på ansikte och kropp. 100% av ingredienserna är av naturligt ursprung. Tvålen kan hängas upp för att hållas torr.

• 190g
• Mycket kort ingredienslista - 100% naturliga.
• Biologiskt nedbrytbart
• Handskördade lagerbär
• Lagerbärsolja: Svampdödande, antibakteriell, antiviral, antiseptisk, lugnande och närande
• Jungfruolivolja: Återfuktande, lugnande, närande
• Vegan
• Garanterad äkta Aleppo-tvål med full spårbarhet
• Traditionell produktion i en kittel
• Naturlig torkning i minst 9 månader
• Tillverkad i Syrien

Tvålen är parfymfri. Däremot kommer du att uppleva en stark doft som kommer av de naturliga vegetabiliska oljorna. Doften kan upplevas som stark när du först öppnar din förpackning och börjar använda tvålen. Det är normalt. Doften minskar dock när du använder tvålen och förvarar den normalt.

Innehåll:Olea europaea (olive) fruit oil, laurus nobilis (laurel) fruit oil, aqua (vatten), sodium hydroxide. 100% av ingredienserna är av naturligt ursprung. 

Skötsel:Din hud, din hårbotten och ditt ansikte, oavsett om de är normala, känsliga eller har problem, har rätt till det bästa: den ojämförliga och äkta Aleppo-tvålen. En äkta Aleppo-tvål är perfekt för daglig hudvård men även för rakning, sminkborttagning eller som schampo. Den kan användas varje dag. Eftersom den är allergivänlig och superrik i verksamma ingredienser känns den som ett mirakel för alla typer av hud och rekommenderas varmt även för ömtålig hud såsom barns hud (från 3 månader) och ultrakänslig hud (intima delar av kroppen). För problematisk och akne-benägen hud, välj en tvål med mer lagerbärsolja i. I vårt sortiment har vi tvålar med 5 till 40% lagerbärsolja. Ju mer lagerbärsolja desto bättre effekt på problembenägen hud och hud med psoriasis eller eksem där Aleppo-tvålen kan ge lindring. Testa den tvål som passar din hud bäst. Efter ett tag och beroende av din huds tillstånd kommer du att lära dig hur ofta du behöver använda tvålen och vilken procent som passar dig bäst. Du kan använda en av våra skrubbvantar om du vill ha mer skum eller om du vill ha en djupare rengöring och peeling. Efter användning, skölj av tvålen med rent vatten. Låt inte din Aleppo-tvål stå i vatten. Du kan använda en av våra tvålfat för att hålla din tvål torr.

Rekommenderade produkter