Glad påsk!

 

Hej på Er,

Hoppas allt är bra! Jag hade tänkt checka in här på bloggen för att önska alla läsare och kunder en riktigt glad påsk under helgen men det har varit fullt upp så det får helt enkelt bli en lite försenad påskhälsning.

Hur var eran påsk? Personligen har jag haft en lyckad helg fylld med trevlig umgänge, god mat och fint väder. Vad härligt att vädergudarna äntligen vaknade till liv och gav oss lite vårsol! I torsdags hjälpte jag ungarna och deras kompis att konvertera till häxor och trollkarlar, det blev ett härligt litet gäng som vandrade gatan upp för att dela ut de påskkort de tillverkat tidigare under dagen med förhoppning om att i utbyte tilldelas något gott. Några timmar senare var de åter hemma och jösses vad godis de hade lyckats samla på sig! Jag passade på att låta mig smakas med den uttalade anledningen att de små inte skulle få för många hål i tänderna…

I lördags höll vi en riktigt härlig påsklunch här på gården, en tillställning som blev riktigt lyckad, kul! Vi blev ett ganska stort sällskap, 20 personer ungefär, som njöt av ett stort påskbord med allt som hör påsken till. På kvällen grillade jag, Mats och ungarna vilket var riktigt mysigt. Jag måste säga att påsken är en av mina favorithögtider! Förmodligen för att den äger rum på våren, jag älskar våren! Vetskapen om att sommaren och varmare tider är på ingång för mej extremt lycklig.

På tal om varmare tider. Under långfredagen när jag satt och surfade hamnade jag i någon form av utlottning av en 9-dagars safariresa för två! Att åka till Afrika på safari har länge varit en dröm för mig så jag passade på att delta i tävlingen som jag hittade här. Det enda som krävdes var en mindre insättning på casinot och sedan lite spel på en påskinspirerad spelautomat vilket passade utmärkt då Mats ibland spelar via just denna sida. Den 20 april sker dragningen, håll tummarna! Tänk att få uppleva elefanter och giraffer i dess riktiga miljö, så häftigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *