Bo i en väderkvarn

gotland
Bild: Maria Soxbo/Husligheter

I helgen var gänget bakom Stilero iväg på en liten teambuilding-resa som tog oss till det fantastiska Gotland. Det blev mycket vin, god mat och sena kvällar med många härliga skratt. Det märks att man verkligen laddade batterierna så den här arbetsveckan är verkligen fylld av energi och vi skuttar runt av glädje på kontoret.

Vi checkade in på en riktigt mysig liten gård som kallas Stora Gåsemora gård och ligger på Fårö. Varje morgon vaknade vi till en helt underbar havsutsikt och var omgivna av gröna ängar med hästar som sprang omkring i sommarsolen. Det kändes verkligen som en riktig sommardröm och vårt team blev verkligen förälskade i Fårö och det fantastiska boendet. Vi bodde som sagt på Stora Gåsemora gård som erbjuder boenden i en väldigt speciell miljö, det fanns bland annat möjlighet att boka in sig i en väderkvarn från 1820-talet. Hur häftigt är inte det? För att ta sig dit får man springa tvärs över hagarna och det såg så himla mysigt ut. Vi bodde i ett hus som var lite moderna än övriga boende om vi förstod det rätt, några av husen har rötter bak till 1700-talet vilket är helt fantastiskt kul. Riktigt romantiskt! Så om vill ni smita iväg på en romantisk weekend med partnern så kan vi verkligen rekommendera det här!

Vi glömde tyvärr att ta bilder men vi såg att den fantastiska bloggen Husligheter hade gjort ett besök där nyligen så kika gärna in där om ni vill se på lite fler bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *