Vårkänslor

stilero5

Fina Anna-Karin i Stilerobutiken idag.

Hej på er! Vilket härligt vårväder som ÄNTLIGEN har hittat till oss här i Sverige. Jag vet inte hur det är med er, men jag tycker iallafall att de 10 grader som envisats med att hänga sig kvar april ut varit på tok för kallt! Hur som helst, solen har letat sig fram och i skrivande stund visar termometern hela 17 grader, skönt. Jag måste säga att våren är min favoritårstid. Att efter en lång och mörk vinter få uppleva ljus och värme, som en försmak av vad som komma skall, är ju helt fantastiskt!

På bilden ser ni min fantastiska väninna Anna-Karin. Hon har precis gått och blivit pensionär och är nog den fräschaste 65-åringen jag känner! Energisk som hon är tog hon vägarna förbi Stilero och hjälpte mig och tjejerna att fräscha upp lite i butiken. Anna-Karin jobbade tidigare som inredningsarkitekt så ni kan ju bara tänka er hur fint resultatet blev. Det är verkligen kul med lite förändring!

Annars då? Livet rullar på i ett väldigt behagligt tempo och jag ser så mycket fram emot vad våren och sommaren har att bringa både Stilero och mig personligen. Jag och Stefan bokade en resa till Italien så sent som igår, något vi länge pratat om att göra. Jag har varit i Rom en gång tidigare, denna gången står en långweekend i Venedig på agendan. Den 1 juni åker vi, jag längtar redan!

 

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *