Rawfood

rawfoodfamiljen

Om jag skulle välja ett annat intresse än inredning, skulle det utan tvekan bli hälsa. Jag har sedan länge varit väldigt intresserad av hälsa ur alla de perspektiv, både den psykiska och mentala biten. På senare tid har jag börjar kolla mer och mer på det här med rawfood, något som jag blivit helt och hållet hooked på!

För ett par dagar sedan när jag slösurfade runt på nätet i väntat på John Blund så hamnade jag av en slump på sajten Rawfoodfamljen.se, ett riktigt lyckokast, skulle de visa sig. Denna sajt drivs av ett ungt par med sann entrepreneuranda, så härligt att se! De jobbar på helt med hälsa ur ett holistiskt perspektiv genom föreläsningar, workshops, utbildningar, matlagning och  driver sajten som en slags plattform för verksamheten. Jag fastnade dels för deras härliga liv i ständig rörelse på väg mellan olika härliga destinationer, men också för deras stora samling av rawfoodrecept. Jag tror stenhårt på hela ideologin kring rawfood, jag tror att människan är byggd att äta icke-processad mat, helst vegetariskt och veganskt. Både Therese, Chris och deras lilla 4-åriga son äter 100% rawfood vilket verkligen inspirerar mig. De verkar vara så friska, pigga och fulla av liv, det kanske inte är så konstigt med tanke på hur mycket vitaminer och antioxidanter de proppar i sig!

Jag skulle verkligen vilja tipsa om receptsektionen på sajten, där hittar man nämligen hundratals olika recept, alla 100% rawfood. Det finns förrätter, huvudrätter och desserter i en härlig kompott. Under en specifik kategori har man också samlat alla barnvänliga recept, perfekt om man vill föda knodden med rawfood. Min favorithörna är definitivt efterrätterna, herregud vad mycket smarrigt man kan göra av nyttiga ingredienser! En liten parentes är att Therese släppt en e-book där hon samlat alla sina favoritdesserter, helt klart läsvärd!

Har du provat att äta rawfood någon gång?’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *