Secondhand

Hej på er!

Det är full rulle på Stilero och secondhandavdelningen är för närvarande på uppgång.  Sedan i fredags har vi fått in mängder av möbler och inredningdetaljer till vårt andrahandssortiment, jättekul tycker vi! Det verkar som det här med andrahandsvaror är omåttligt populärt, många av möblerna såldes slut redan under helgen.

Upplägget blir som så att vi kommer ta in delar av andrahandssortimentet till butiken i Askersund. Detta känns som en väldigt bra idé, avdelningen kommer göra sig utmärkt som komplettering till vårt ordinarie sortiment. Att blanda nytt och gammalt är som bekant något vi på Stilero tycker väldigt mycket om. Men, dessvärre har vi inte rum för alla andrahandsvaror i lokalen så vill ni kolla in den fullständiga utbudet är det med andra ord en god idé att hålla utkik här på Stilero.se! Ni hittar begagnade varor under rubriken WEBBSHOP.

 

stilero4

Denna vita, köksö-liknande bänk lämnades in av vår trogna kund Anna under fredagseftermiddagen och såldes vidare bara ett par timmar senare, kul!

 

 

Trevlig tisdag!

 

Karin Elofson

VD och grundare

Stilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *