Välkommen till STILERO!

Hej och varmt välkommen till Stilero – Interiör och design!

Företaget drivs av mig, Karin Elofson. Jag är en 42-årig kvinna med stor passion för heminredning och design i alla dess former. Stilero grundades i slutet på år 2012 då min butik slog upp portarna på Kungsgatan i centrala Askersund. Ambitionen då var att driva butiken på deltid som ett sidoprojekt, mest för nöjets skull! Under de år som passerat har verksamheten expanderat och nu jobbar tillsammans med mig 3 personer för att sprida shabby chic-stilen i staden.

Denna blogg och webbshop kommer fungera som ett komplement till vår fysiska butik. Anledningen till lanseringen av Stilero.se är den secondhandverksamhet vi nyligen börjat ägna oss åt. Då efterfrågan på ett andrahandssortiment ökat allt mer bestämde vi oss för att via en webbshop erbjuda våra kunder en plattform för köp, sälj och byte. I tillägg kommer vi även varje vecka att uppdatera bloggen med inspirerande inlägg och bilder.

Det var allt för nu! Är du nyfiken på att veta mer om oss på Stilero hänvisar jag gladeligen till detta inlägg där du hittar mer om oss!

Med vänlig hälsning,

Karin Elofson

VD och grundare

Stilero

One thought on “Välkommen till STILERO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *