Yoga Girl

rachel-brathen-1

 

För ett par veckor sedan skrev jag om min passion för yoga och meditation. En av mina stora inspirationskällor när det kommer till det meditativa har länge varit Malin Berghagen, som jag i föregående inlägg nämnde. För ett par dagar sedan fick jag en bok i present av en vän, Yoga Girl av Rachel Bråthén och jag tror bestämt att Malin fått konkurrens!

 

Rachel är uppvuxen i Sverige där hon levde ett hårt och destruktivt liv fram till 18 års-ålder då hon tvingades iväg på meditationsläger i Dalarnas djupa skogar. Hon blev frälst. Inte långt efter reste Rachel till Costa Rica där hon ägnade sig helt och hållet åt yoga och meditation. Ett par år senare träffade hon sin stora kärlek på paradisön Aruba där hon sedan 4 år sedan är bosatt. I dag jobbar Rachel på heltid med föreläsningar, blogg, sociala medier och yogaklasser och har blivit en stor yogaikon världen över.

 

Boken Yoga Girl är som en blandning av självbiografi och yogainspiration, dessutom bjuds det på helt fantastiska bilder på Rachel och de vackra omgivningarna på Aruba. Det var längesedan jag blev så inspirerad av en bok! Jag måste erkänna att jag är smått avundsjuk på denna tjej som verkar vara så fantastiskt lycklig. Men som ett citat i boken lyder “Du skapar din egen lycka”, vilket verkligen är sant, varje individ väljer själv hur hen lever sitt liv. Håller ni inte med?

 

Nu ska jag ta med yogamattan och ha en härlig session under värmande solstrålar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *