Stilero tipsar

godmorgon2_140457193_159679533_172130678_193074270

 

Jag finner till stor del inspiration till heminredning genom internet, då främst på diverse bloggar. Därför har jag här nedan satt ihop min personliga topplista där jag listar mina absoluta favoritbloggar inom genren hem och inredning. Enjoy!

 

1. Levlantligt– Denna ljuvliga blogg drivs sedan år 2012 av Ida Söderblom, en 21-årig tjej som älskar inredning. Bloggen har en ljus och lättsam design och bjuder på massvis av fina bilder på hem och inredning. Ida gillar, precis som jag, att blanda gammalt och nytt vilket fått mig väldigt hooked på hennes stil.

2. Stinalee – Denna tjej är en riktig veteran i bloggvärlden! Som ung bloggade hon mest om mode och andra ytligheter, men sedan några år tillbaka är bloggen mer inriktad på heminredning och vardagen med sin man och deras 2 alldeles underbara barn. Stina har precis den där stilen jag gillar, romantisk och ljus, vilket gör att jag finner mycket inspiration bland hennes välfotade bilder. Hon är dessutom riktigt händig, räkna med många tips i en härlig gör-det-självanda.

3. Trendenser – Bloggen anses vara Sveriges största inom kategorin inredning och design. Trots att shabby chic inte har en speciellt stor del i just denna blogg så måste jag säga att jag fullkomligt älskar Trendenser! Alla inlägg är välplanerade och bilderna som dagligen publiceras är helt fantastiska. Här kan man hämta ett stort mått inspiration oavsett om man gillar stilren eller romantisk hemdesign.

4. Sofiasinredning – Sofia är den händiga bloggerskan som ägnar mycket tid åt att måla, slipa och klä om. Bloggen är väldigt personlig med främsta fokus på inredning. Här hittar man riktigt fina bilder och bra tips på hur man kan piffa till det hemma.

5. Kråkstugan – Henriks är en av de få manliga inredningsbloggarna. I kråkstugan ligger främsta fokus på trädgård, men även en hel del annan heminredning tar plats. Henrik har en bred kunskap och tipsar om det mesta inom trädgård och hem i en mycket snygg blogg.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *