ELLE Decoration

elle

Inredning handlar mycket om att finna inspiration. En av mina absolut största inspirationskällor när det gäller just heminredning och allt som hör där till är ELLE Decoration, ett inredningmagasin och nu på senare tid även en plattform online.

ELLE är, som ni säkert känner till, ett av världens största modemagasin och för några år sedan lanserade man också en sektion för inredning vilket fick mig att riktigt pipa av förtjusning. Jag är inte speciellt modeintresserad, men att mitt hjärta klappar lite extra för just hemiredning är väl knappast någon nyhet. Förutom att jag i slutet av varje månad får hem en härlig produktion i form av ett glänsande magasin i brevlådan är jag även en flitig besökare på elledecoration.se. På sajten finns riktigt bra artiklar där man kan läsa om allt som har med heminredning att göra, ett perfekt sätt att komma på nya ideér och finna nya vinklar. En annan sektion jag gillar lite extra är inspirationsgalleriet där besökaren får ta del av en hel hop av inspirerande bilder, jag älskar det. I den senaste artikeln finns helt fantastiska bilder tagna i en lägenhet där färgen på väggarna ändras efter ljuset, bara en sådan sak! I tillägg finns också olika “Hemma-hos”repotage där man i varje repotage bjuds hem till en ny person, det kan vara en kändis eller en helt vanlig människa, och deras hem. Väldigt inspirerande! Dessutom finns ett helt gäng bloggare, samtliga handplockade för att erbjuda läsaren det allra finaste i sammanhanget. Här hittas namn som Daniella Witte, Isabelle McAllister, Malin Persson och ikonen Svante.

När jag kollar runt på nätet blir jag alltid okristligt sugen på att göra om hela mitt hem. Egentligen trivs jag alldeles utmärkt, men det blir liksom för mycket intryck att ta in, man vill bara testa allt! Hur finner ni inspiration till inredning?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *