Beach house-inspiration

 

Pretty-Beach-House-1

 

Idag är jag riktigt på ett sånt humör när jag skulle vilja ha ett hus direkt på stranden i ett tropiskt land och bara spring ut och öva Yoga som jag nämnde sist. Jag satt och sökte inspiration på internet när jag snubblade över denna länken och gosse blev jag inspirerad! Tänk er att ha ett sånt fint strandhus i Australien, där man kan ta en dusch med utsikten över en perfekt sandstrand och en kristallblått hav. Ja ibland får man verkligen sådana sug efter speciella platser och idag är det en härlig solstrand som lockar.

Jag har suttit och funderat och kommit på att jag vill göra om ett rum i mitt hus, men jag är inte helt säker på vilket ännu. Grejen är att jag är ganska nöjd med mitt hus som det är just nu, så egentligen vill jag inte göra några större ändringar. Det som skulle kunna piffas upp med lite färg och lite ny inredning är hallen. Jag ska suga på den karamellen så kanske det blir lite förändringar gjorda. I så fall ska jag absolut dela med mig av lite bilder!

Annars är idag en ganska lugnt dag faktiskt, vi gläds såklart åt Måns Zelmerlöw som igår gick vidare i Eurovision Song Contest, stort grattis till dig Måns! Det ska bli så spännande med finalen imorgon. Kul med att Australien som tidigare nämnt ska få vara med och tävla denna gången också. Nej nu ska jag börja pyssla lite i butiken och sedan ta en välbehövlig helg. Ni får ha det så bra i helgen så hörs vi igen nästa vecka, sista veckan i maj för övrigt. Sommaren är verkligen på ingång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *